Innebandy

Omotiverat Onyx förlorade stort

"Motivation slår klass. Vi kom inte upp i nivå"
2:08 min

Onyx förlorade hemmamatchen mot Skoghalls IBF med hela 12-2 (4-0, 5-1, 3-1) i södra Allsvenskan. Gästerna, som slåss för att undvika nedflyttning, visade att motivation slår klass, då Onyx redan har säkrat sitt kontrakt.

Det var match de första tio minuterna i Sporthallen i Nyköping. När gästande Skoghall sedan gjorde fyra mål under den andra halvan av den första perioden var matchen avgjord. Hemmalaget agerade lojt och det extremt taggade Skoghall var bättre på allt.

– Motivation slår klass, vi kommer inte upp i någon nivå. Dom är 12-2 bättre än vad vi är idag, säger Onyx tränare Tom Iversjö.

Tränare Iversjös framtid i klubben är oviss. Han för diskussioner med flera klubbar varav Onyx är en.

– Jag är med i Allsvenskan och på den här nivån för att vinna, inte för att delta. Då måste man få förutsättningarna för att kunna vinna. Onyx har presenterat en bra lösning för mig och är inte ute ur spelet överhuvudtaget, säger Iversjö.

Martin Brunelius
martin.brunelius@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".