Hallrymlingarnas flyktbil hittad

Polisen har hittat den flyktbil som användes vid rymningen inatt från Hall-anstalten i Södertälje, den bil som ägs av en 30-åring i Nyköping. Polisen fann bilen vid Grindsjön två mil sydost om Södertälje.

Bilen ska ha stulits vid långtidsparkeringen vid Heron City utanför Stockholm, det skriver Sörmlands nyheter som har pratat med bilägaren.

Samtidigt fortsätter spaningarna efter de fyra grova brottslingarna, bland dem Tony Olsson som är dömd till livstids fängelse för polismorden i Malexander. Rikslarm har gått ut och vägspärrar har upprättats och helikoptrar patrullerar.

På Sörmlandspolisen gör man inget utöver det normala, enligt Svante Melin på Sörmlandspolisen är man redo om det visar sig att rymlingarna är i Sörmland. Svante Melin säger också att allmänheten bör vara försiktiga, om man ser något misstänksamt så ska man dra sig undan och kontakta polisen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista