basket

Fjärde raka för Eskilstuna Basket

"Vi hade i stort sett kontroll hela tiden"
1:20 min

Eskilstuna Baskets damer fortsätter att visa storform i division ett. I går slog de Lidingö med klara 89-44 och lagkaptenen Anno Eriksson höll med om att det inte bjöds på någon större dramatik.

– Nej, det var det verkligen inte. Vi drog ifrån ganska tidigt i matchen och hade i stort sett full kontroll hela tiden.

Eskilstuna hade inga problem med att besegra Lidingö i damernas division 1 norra. Segern hemma i Eskilstuna Sporthall skrevs till hela 89-44 på lördagseftermiddagen.

EB fick en kanonstart och hade 15-2 redan efter tre minuter och första perioden slutade 34-10 och matchen var över. Till slut blev det alltså vinst med hela 45 poäng.

Bäst i Eskilstuna var Alexandra Lundberg med 21 poäng.

Poängplockare i EB: Alexandra Lundberg 21, Madde Håkansson 14, Annelie Nilsson 12, Anno Eriksson 12, Quy Ngueng 7, Linda Jonsson 6, Lisa Carlsson 6, Naoul Abdelkader 4, Helena Lundberg 4 och Evelina Strömberg 3.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".