ISHOCKEY

Ny hemmaförlust för Nyköping hockey

"Vi tappade konceptet i andra perioden"
2:08 min

Det blev en ny hemmaförlust för Nyköpings Hockey i division ett. Visby/Roma vann med 7-3 efter det, att Nyköping hade tagit ledningen med 2-0 efter 9,18 i första perioden, men sedan kom Gotlandslaget igen rejält och vann andra perioden med 3-0 och det orkade inte Nyköping ta in.

Det blev en fartfylld match i Rosvallahallen mellan två offensivt spelande lag. Nyköping började bäst och hade en 2-0 ledning efter 9,18 av första perioden, Niklas Bröms 1-0 och Jörgen Rickmo 2-0, men då tog Visby/Roma timeout och vips var gästerna med i fighten.
I andra perioden avgjordes den här matchen. Nyköping drabbades av mängder av utvisningar och det utnyttjade Visby/Roma, som vann den perioden med 3-0.
I tredje perioden gick Visby/Roma upp till 5-2 (6,29). Fredrik Håkansson reducerade till 3-5 (10.18) och då trodde de flesta av de 1003 åskådarna, att Nyköping skulle kunna göra ytterligare mål, men målvakten i Visby/Roma spikade igen sin kasse och i slutminuten rann det iväg till slutresultatet 7-3 till Visby/Roma.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".