Speedway

Regn stoppade Smederna

3:16 min

Det blev ingen speedwaymatch mellan Smederna och Masarna i går kväll. Strax före klockan 19  tog domaren beslutet att ställa in matchen på grund av regn. Matchen kommer att köras ikväll istället.

– Det regnar för mycket och man har försökt att riva lite i banan, men det blir bara en sörja. Vi har haft för mycket problem med banan här i Eskilstuna med banan, säger Magnus "Zorro" Zetterström i Smederna.

Matchen kommer att köras ikväll istället, men då har Smederna tufft att få ihop ett lag. Peter Karlsson kör i England, Kenni Larsen har par-EM i Danmark och Oliver Berntzon kör junior-EM i Polen. Som tur är gäller inte matchen så mycket. Laget är redan klart för slutspel.

– Det blir lite kantrat så här, men det har inte jättestor betydelse, men det hade varit gött att få avsluta säsongen med att vinna serien för att välja inför slutspelet, men huvudsaken är att vi är i slutspel. Vi hoppas på bättre väder. Det är nu vi går in i den tuffa perioden och den viktigaste perioden. Ska vi vara med och fightas och ta oss upp i elitserien så måste ju alla vara med, säger Zetterström.