1 av 3
Kerstin Björklund framför en av stenkvarnarna. Foto: Urban Hedqvist /Sveriges Radio
2 av 3
Bagaren Per-Inge Johansson lastar in mjölsäckar i bilen. Foto: Urban Hedqvist /Sveriges Radio
3 av 3
Thomas Björklund på väg i det ovanligt högt belägna kontoret på Linds Gård. Foto: Urban Hedqvist /Sveriges Radio
Sköldinge

Kerstin Björklund om utmaningen med att driva lilla Warbro Kvarn

7:50 min

Om man är en liten aktör på en spannmålsmarknad med stenhård konkurrens gäller det att nischa sig. Det lilla familjeföretaget Warbro Kvarn mitt i Sörmland har valt att med gammal teknik utveckla ekologiskt spannmål av ursprungsgrödor som exempelvis dinkel. Vd:n Kerstin Björklund berättar om utmaningarna som man hela tiden måste ta sig an.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista