ISHOCKEY

Ännu en forward förlänger med NH

Först Adam Thim, och sedan ytterligare en forward med genuin Nyköpingsanknytning.

Nyköpings Hockey fick två underskrifter under fredagen och lagbygget inför kommande division 1-säsong börjar så smått ta form. Först var det grovjobbande forwarden Adam Thim och kort därpå även Kim Ericsson. Kim har Nyköpings Hockey som moderklubb och har varit med ända sedan klubben tvångsnedflyttades från Allsvenskan till division 1. Han är i första hand center men är även gångbar som ytterforward. En svår skada höll honom borta från spel hela den förrförra säsongen men till den senaste var han tillbaka i spel igen. 26-årige Ericsson svarade där för 14 poäng (3 mål och 11 assists) på 34 matcher. 

Kontraktsläget i NH just nu:

Målvakter: -

Backar: Robin Axbom, Patrik Eklund, Petter Lindberg.

Forwards: Markus Berg, Anton Byström, Kim Ericsson, Niclas Lehmann, Christopher Lindholm, Adam Thim.

I övrigt: Backen Anders Selin och forwardsspelarna Anton Byström och Joni Lindlöf skrev inför den gångna säsongen på så kallade 1+1-kontrakt med klubben, det vill säga kontrakt som kan brytas nu. Det återstår att se vart dessa herrar spelar nästa säsong.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".