Fotboll

Lundberg förlänger med United

Målvakten Emelie Lundberg har förlängt sitt avtal med Eskilstuna United och stannar i klubben över säsongen 2014. Det uppger klubben. Hon kom till United och föreningens elitförberedande verksamhet inför säsongen 2009.

I United har hon vunnit Gothia Cup och division två och varit med och spelat upp United i Söderettan.

Inför säsongen 2012 lämnade Emelie United för Damallsvenskan och KIF Örebro, men kom tillbaka efter halva säsongen och var med och var med och tog United till nya Elitettan.

– Att förlänga med United har under hela våren varit mitt förstaval och det känns skönt att ha det klart. Jag vill vara med och bidra till en satsning mot Damallsvenskan, säger Emelie Lundberg.

- Jag stannar i United för att jag känner att här får jag den utveckling jag behöver just nu och har samtidigt en stor möjlighet att kombinera mycket fotboll och jobb. Det är en bra förening som har något stort på gång och jag vill som sagt vara med och utvecklas och bidra i den satsningen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista