Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Eftermiddag

Malin Randeniye om de bästa sätten att använda grönsaker i matlagningen

Publicerat måndag 9 september 2013 kl 15.02
"Grönsaker gör så att kroppen återhämtar och reparerar sig"
5:02 min
Malin Randeniye. Foto: Katarina Larsson/Sveriges Radio.

Det är lätt att fastna i rutiner när man lagar mat. Inte minst vad gäller vilka grönsaker som läggs ned i  matkassen. Men vår dietist och matlagare Malin Randeniye tycker att det är dags att ta med sig en främling hem ikväll.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".