Fotbollsbloggen: Kvartett tar hand om BK Sport

Fotbollsbloggen har avslöjat att ena halvan av BK Sports tränarpar, Mattias Andersson, slutar. Nu är det klart att den andra halvan, Anders ”Swift” Larsson, fortsätter och han får tre nya medhjälpare.

”Vi kan nu med glädje konstatera att det är klart på ledarsidan för herrarna inför säsongen 2015”, skriver Sport på sin hemsida.

Anders Larsson blir huvudansvarig och kommer att assisteras av Kenneth Pettersson, Johnny Ekström och Anton Jonnson. Alla har ett förflutet som spelare i klubben, Ekström så sent som i år när Sport vann fyran.

Så här ser tränarläget ut i övrigt i Eskilstunalagen i trean och fyran:

v Södra FF har erbjudit Johan Hansson och assisterande Thord Hermansson en fortsättning, men ännu är inget klart.

v I IFK Eskilstuna har höstens tränare Kenneth Huselius meddelat att han tänker sluta, men enligt vad bloggen erfar pågår övertalningsförsök för att få ”Husse” kvar. Trots att IFK åkte ur trean är många nöjda med hans jobb.

v Per Lindqvist ska sluta som huvudansvarig i Triangeln och initierade källor pekar ut Leif Edeborg som efteträdare. Sen Tyresös damer gick i konkurs mitt under säsongen har Edeborg fungerat som assisterande tränare i Triangeln. Han har sitt hjärta i Mestaklubben, där han tidigare var verksam i många år både på dam- och herrsidan.

v I Torshälla är det inte klart om Aziz Halimi fortsätter, men på hemsidan meddelar klubben att 17 spelare är klara för kommande säsong.