Mat med Malins receptsamling. Foto: Malin Randeniye.
Foto: Malin Randeniye.

Ladda hem Mat med Malins receptsamling!

I en pdf-fil som du kan skriva ut har Malin Randeniye samlat sina bästa recept från sin medverkan här i P4 Sörmland. Du hör Mat med Malin som vanligt varje måndag framöver.

Ladda hem Malins receptsamling här (PDF)

Malins hälsning:

Kära lyssnare
När man en gång i veckan har ynnesten att få höras i just din radio så vill i alla fall jag göra det jag kan för att ge dig en fin stund vid radion, men jag har också förhoppningen att du när du lyssnar på Mat med Malin att du ska känna dig inspirerad att laga mat.
Vare sig du är en riktig köksräv som jag som älskar att koka sås och hacka lök eller om du är en nyfiken nybörjare eller kanske rent av en köksfobiker, så hoppas jag kunna väcka din lust att laga och äta god mat. För när allt kommer omkring vad vore väl livet utan god mat.
Jag hoppas att med dessa recept kunna överföra lite av min kärlek till maten även om du inte behöver bli så pass tokig i mat att du tillslut tar bilder på dig själv och en fisk.
God läsning och god jul
Malin Randeniye

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".