Din lokala musiklista

Skicka din låt till Sörmland Topp 5!

1:27 min

På Sörmland Topp 5 spelar vi närproducerad musik, alltså musik med rötter i länet Sörmland. Vill få in massa bra låtar och här får du veta hur du gör för att vara med.

Alla genres är välkomna till vår lista. Låten kan vara egen men det går också bra med covers. Är ni ett band så behöver ni ha minst en medlem med rötter i länet Sörmland. 

För oss är det viktiga att det låter bra, dvs. att du/ni kan spela/sjunga och att produktionen håller för radio. Kör så det ryker!

Så gör du

För att vara med på listan behöver du göra två saker.

  1. Ladda upp låten till Sveriges Radios musikportal
  2. Skriv ett mejl till sormlandtopp5@sverigesradio.se med titeln på låten och berätta kort om dig eller ditt band - samt bifoga en bild* till vår sajt och sociala medier.

*Bilden behöver vara i liggande format och fri att beskära och publicera på sverigesradio.se och i sociala medier. Skriv också vem som är fotograf till bilden. Bilden ska vara i JPG-format.

Kom ihåg att skriva med kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig! Om du har en hemsida så skicka gärna med en länk.

Vad händer sen?

Varje vecka bubblar en ny låt på listan. Vi har tyvärr inte möjlighet att höra av oss till alla som skickar in bidrag men om din låt blir aktuell för att bubbla så kontaktar vi er så snart vi kan. Det kan gå fort eller dröja flera veckor innan din låt kan bli aktuell så ge inte upp!