Turkiets Selcuk Inan och Sveriges Sebastian Larsson under skärtorsdagens fotbollslandskamp mellan Turkiet och Sverige på Antalya Stadium i Antalya. Foto: Anders Wiklund/TT.
Turkiets Selcuk Inan och Sveriges Sebastian Larsson under skärtorsdagens fotbollslandskamp mellan Turkiet och Sverige på Antalya Stadium i Antalya. Foto: Anders Wiklund / TT

Sebastian Larsson tillbaka i landslaget efter skadeproblemen

4:18 min

Efter en lång tids skadeproblem är Sebastian Larsson från Eskilstuna tillbaka i landslaget igen. Han hoppade in mot Turkiet senast och ser tiden an med tillförsikt. 

– Det är skönt att vara tillbaka, speciellt i landslaget och lägga den här skadeperioden bakom mig. Det är jag inte är van vid, att inte vara tillgänglig för spel. Det är första gången i karriären. Med lite perspektiv och efter några veckor kunde man se på saker positivt och utnyttja den tiden och tänka på andar saker som man normalt sett inte har möjlighet att göra och det kommer jag nog ha nytta av. Det var skönt att få 45 minuter och skönt att få visa vad jag kan bidra med i laget, säger Sebastian Larsson inför matchen mot Tjeckien ikväll. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista