Eskilstunabandet Dusky Fields
Eskilstunabandet Dusky Fields Foto: privat

Sörmland Topp 5: Dusky Fields bubblar med "My Time"

Här hör du bidraget!
5:02 min

Eskilstunabandet utmanar med en dansvänlig poplåt.

RÖSTA på din favorit senast på tisdag – listan hör du på torsdagar kl. 11

Dusky Fields är ett färskt Eskilstunaband bestående av sångaren, gitarristen och låtskrivaren Svante Paulsson, basisten Adrian Holmström och trummisen Niklas J Blixt.

Senaste året har de ägnat sig åt att repa och spela in sitt första album “Once Upon A Roof “som ska släppas lagom till sommaren. Låten My Time är en poplåt i rockkostym som är lätt att sjunga med i och att dansa till. "Som musik ska vara", enligt Dusky Fields.

Vill du skicka din låt till Sörmland Topp 5? Klicka här!


Det har varit en ovanligt dramatisk vecka på Sörmland Topp 5!

Gnestatrion Billy me' Skogsundarna lämnar efter att ha dominerat listan i rekordlånga två och ett halvt år och otroliga 83 omgångar.

Hungry Head Hunters med trummisen Bee Miller i Björnlunda tar steget upp från andra till första plats. Det med låten Try My Whiskey.

Indiepopbandet från Nyköping Pwned by Gravity rasar rejält. Förra veckan toppade dom men nu faller de till sista plats, det med singeln All My Might.

Rösta:

Sms-röstningen börjar på torsdagar klockan 11:03 och avslutas tisdag midnatt.

Klicka på länkarna nedan för att höra låtarna, och se röstkoderna.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".