Vingåker bästa företagarekommun

Vingåker är Sörmlands mest företagarvänliga kommun. Det visar arbetsgivareföreningen Svenskt näringslivs årliga rapport som presenteras idag. Vingåker ligger på 54 plats totalt vilket är en kraftig förbättring jämfört med förra året då kommunen låg på 93 plats. Kommunen är den enda Sörmlandskommunen bland dom 100 högst rankade. Katrineholm ligger i skalans andra ände på 284 plats av 290 möjliga. Bara något bättre ranking får Oxelösund på 266 plats. Eskilstuna är den sörmländska kommun som rasat kraftigast i tabellen, och ligger nu på 151 plats, vilket är 88 platser sämre än i fjol.

Katrineholm ligger i skalans andra ände på 284 plats av 290 möjliga. Bara något bättre ranking får Oxelösund på 266 plats. Eskilstuna är den sörmländska kommun som rasat kraftigast i tabellen, och ligger nu på 151 plats, vilket är 88 platser sämre än i fjol.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".