Oväntat oavgjort för Smederna

I Elitserien i Speedway blev det under tisdagskvällen oavgjort mellan Masarna-Avesta och Smederna. Det var ett något oväntat resultat eftersom Eskilstunalaget Smederna låg under med tio poäng innan pausen. Ingvar Ånstad är lagledare för Smederna. Smedernas lagledare Ingvar Ånstad och han var nöjd efter segern.

Det blev alltså oavgjort, 48 - 48 i matchen mellan Masarna-Avesta och Smederna under sjunde omgången av elitserien. Matchen var en riktig svängmatch. Masarna ledde med tio poäng med sex heat kvar. Tre raka dubbelsegrar för Smederna från heat 13 till 15 vände matchen till Smedledning inför sista heatet.

Då slog Masarnas Tony Rickardsson och Antonio Lindbäck till med en dubbelseger och ordnade oavgjort. Lindbäck var jagad av Billy Hamill de första varven men höll sedan undan. Smederna har haft problem med skador, och lagledaren Ingvar Ånstad var mycket nöjd med poängen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".