"Små chanser få tillbaka VM-pengarna"

Det finns fortfarande väldigt små möjligheter får de som beställt biljetter och resor till VM i fotboll av konkursföretaget Tickets2Sports i Eskilstuna att få tillbaka de pengar som de lagt ut för VM-biljetter de inte fått. Däremot kan de som vill ansöka hos Kammarkollegiet där det finns en resegaranti på 200 000, som företaget avsatt. Enligt Bergsten finns det biljettkrav som motsvarar 470 000 kronor.

Däremot kan de som vill ansöka hos Kammarkollegiet där det finns en resegaranti på 200 000, som företaget avsatt. Enligt Bergsten finns det biljettkrav som motsvarar 470 000 kronor.

Det finns inga möjligheter att få några pengar ur konkursföretaget, säger konkursförvaltaren Per Bergsten.

Sammanlagt är ett 50-tal personer från Sverige och utomlands drabbade och en del har polisanmält företaget för bedrägeri. Ticket2Sports har skulder på närmare två miljoner, har inte haft någon revisor och den ansvarige i bolaget har tidigare dömts för bokföringsbrott till villkorlig dom samhällstjänst.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".