Kärlek har ingen ålder

P1 lördag 17 april kl 14.03, repris 24/4 kl 20.03 och 1/5 kl 00.05

Under gymnasieåren arbetade Anna Hammarén i hemtjänsten. Då träffade hon Sigrid som blev kär i en jämgammal man sommaren hon fyllde 80. Han skilde sig från sin hustru och förlovade sig med Sigrid. Det väckte Annas intresse. Efter många år tog hon mod till sig och började leta efter äldre kvinnor och män, som ville berätta om relationer och sexliv inför radiomikrofonen.
Erika Mathiesen är utbildad dansare och kom en gång från Tyskland. När hon blev änka svarade hon på några kontaktannonser. En annons var skriven av Nils Eidstrand, träsnickare och ingenjör, som länge bott ensam i ett radhus i Åkersberga och längtade efter en jämbördig partner. Lizzie Sifferd gifte sig och bodde i Amerika i många år, men återvände till Sverige när hon blev änka. Idag bor hon i en trevlig lägenhet i ett 55+-boende i centrala Göteborg. Hon är singel och bjuder gärna på en drink på sin veranda. Gun och Karl-Erik Rinman firar 47-årig bröllopsdag. Mycket unga träffades de av en slump i Värmland. De började brevväxla och efter några år blev de ”med lägenhet” och gifte sig.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".