Tung förlust för J-Södra - nu under nedflyttningsstrecket

J-Södra är nu farligt nära att flyttas ned en division. Efter förlusten borta mot Bunkeflo är J-Södra placerade under nedflyttningsstrecket. Trots gott om målchanser vann Bunkeflo med 2-1.

Nykomlingen Bunkeflo var tre poäng före J-Södra innan matchen, men efteråt är avståndet sex poäng.

- Vi skulle haft poäng med oss efter den här matchen, sade Olle Nordin i J-Södra.

Efter en mållös första halvlek satte J-Södra press på Bunkeflo i andra halvlek och hade gott om avslut på mål. Vid ett tillfälle rensades bollen bort på Bunkeflos mållinje.

- Första halvleken var dålig, men den lyftes upp till acceptabel nivå i andra. Vi skapade direkt tre bra målchanser, tyckte Nordin.

Istället för J-Södra-ledning kunde Bunkeflo sticka upp och göra 1-0. Även efter målet hade J-Södra chanser till kvittering, men ineffektiviteten var total och istället fick Bunkeflo göra 2-0 bakom ett passivt J-Södra.

Michel Kamhie gjorde ett reduceringsmål, men närmare än 2-1 kom inte J-Södra.

Bara Degerfors är efter J-Södra i tabellen och lagen möts nu i nästa omgång på torsdag på Stadsparksvallen.

- En otroligt viktig match. Nu gäller det att få den här matchen ur huvudet. Till torsdag är det blåställ på, avslutade Nordin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista