Gnösjöföretag på internet

Flera hundra småföretag i Gnosjö-regionen ska visa upp sej på en gemensam portal på Internet. Portalen presenterades vid en konferens i Gnosjö i dag, och den ingår i den pågående mångmiljonsatsningen på att lära företagarna göra affärer på Internet.
Regionit-projektet som det heter, är en mångmiljonsatsning som betalas av bl a statliga pengar. Det ska avslutas nästa sommar, men vid konferensen i Gnosjö i dag så kom signaler om fortsatt stöd till vissa projekt som bedöms som mycket intressanta. Här i Nyheterna har vi tidigare berättat om företag som fått hjälp och som hävdar att de tjänar pengar på att använda den senaste informationstekniken. De använder den både för att hålla kontakt med underleverantörer och göra affärer. Men mer är på gång. I dag presenterades också den gemensamma Internet-portal som hundratals företag i Gnosjöregionen ska visa upp sig på.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista