15 årig flicka våldtagen

Två män i 20-års åldern har gripits av polisen under morgonen, misstänkta för att ha varit delaktiga i en våltäkt på en 15-årig flicka i Jönköping.
Det är flickan själv som har anmält våldtäkten till polisen under natten. Det ska enligt anmälan ha skett i en lägenhet i den södra delen av Jönköpings kommun inatt. Männen är båda i 20-års åldern och greps vid sjutiden på morgonen och ska förhöras under dagen. Flickan har genomgått en läkarundersökning och polisen kommer hålla kompletterande förhör med henne idag. Hur det hela har gått till är polisen ännu mycket förtegen om. Dom vet inte i vilket sammanhang det har skett. Flickan har sagt att våltäkten har skett i lägenheten, men varför hon var där är oklart. Polisen vet inte heller om hon känner dom båda männen sedan tidigare. Polisen vill inte heller säga om dom kommer gripa fler personer, misstänkta för att ha varit delaktiga i våldtäkten.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista