Bra betyg för MKV i Jönköping

Medie- och kommunikationsutbildningen på Högskolan i Jönköping får både ris och ros av Högskoleverket Det framgår av en utvärdering som gjorts av landets alla medie- och kommunikationsutbildningar på högskolenivå.
Det som är positivt med MKV-utbildningen i Jönköping är bland annat att det är lätt att läsa delar av utbildningen utomlands, och att studenterna har mycket inflytande. Det är många som vill läsa Medie- och kommunikationsvetenskap på högskolan här. Och de som kommer in är duktiga och företagsamma, skriver Högskoleverket i sin rapport. Det märks till exempel på att det är många studenter som startar egna företag efter utbildningen. Resurserna när det gäller bibliotek, datorer och studievägledning är också bra. Men det utbildningen behöver nu är en professor och fler lärare, eftersom kompetensen på huvudämnet - medievetenskap - måste stärkas, skriver Högskoleverket.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista