Bandycup i Nässjö inställd

Nässjö FF:s supporterklubb Röda Bollen samt Nässö IF damlag skulle ha arrangerat en bandykupp på Skogvallen i Nässjö i helgen för sex A-lag: Nässjö, Surte, Järhaga, Gustavsberg, Frillesås och Tranås. Men cupen har ställts in. Orsaken är att isen har smält bort över natten, meddelar arrangörerna.
Isaggregat på Skogvallen är helt nytt och ska klara 10 plusgrader. Men blåsten och regnet har förstört isen. - Jag inspekteradeisen sent igårkväll, då var den fin, nu hål i den, så jag har tyvärr fått ringa och stoppa alla bandylag nu under morgonen så att de inte åker till Nässjö, säger Peter Sandén ordförande i Röda bollen, till Nyheterna Meningen var att det skulle bli en årligen cup, och den här skulle bli den första. Men nu ställs den in, och det går inte att flytta till ett annat datum, eftersom Skogsvallen är uppbokad helgerna framöver.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista