20-åring åtalad för 3 våldtäkter

En 20-årig jönköpingsbo åtalades idag för tre fall av våldtäkt på 15-åriga flickor, men också för en uppmärksammad stöld i matbutiken Exet på Råslätt.
Enligt åklagare Klas Hellgren har 20-åringen våldtagit tre flickor i 15-årsåldern i en lägenhet på Råslätt. Det här ska ha hänt under tre olika tillfällen i september i år. En kamrat till 20-åringen åtalas för att ha sexuellt ofredat en av flickorna. Kamraten ska dessutom ha misshandlat och hotat en av de tre våldtagna flickorna . 20-åringen åtalades också för att med en annan jämnårig kamrat ha stulit över fyrahundra kilo ost och 20 kilo fläskfilé i somras. Totalt har de två erkänt att de stulit varor för 50.000 kronor. En 35-åring som köpte den stulna osten åtalades idag för häleri. De båda 20-åringarna greps efter att en privatspanare lyckades fotografera dem när de stal ostarna och fläskfilén.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".