Kräver kommunalrådets avgång i Mullsjö

Det blåser rejält kring kommunalrådet i Mullsjö Åke Lindstedt å nu kräver också hans egna partikamrater att han ska avgå.
Håkan Jansson sitter med i styrelsen för Moderaterna i Mullsjö och han tycker att Åke Lindstedt nu ska avgå: Kritiken växer nu mot kommunalrådet i Mullsjö Åke Lindstedt, det började man att han vann valet med vallöftet att det inte skulle bli någon bro genom centrum i Mullsjö, men detta löftet klarade han inte att hålla och det är nu beslutat att det blir en bro. Det hela började i måndags när kristdemokraterna i Mullsjö skickade ett brev till Moderaterna med mycket frän kritik mot kommunalrådet Åke Lindstedt, där de krävde hans avgång. Lars Ericsson är gruppledare för Kristdemokraterna i Mullsjö och han beklagar att Nyheterna fick veta om det här brevet, men säger att Åke Lindstedt inte är fel man på fel plats just nu. Men det är alltså inte bara Kristdemokraterna som nu kritiserar Åke Lindstedt, även hans egna partikamrater riktar kritik och förre Kommunalrådet Ingmar Ericsson säger till Nyheterna att han inte skulle sitta kvar om han var i Lindstedts kläder. Men Åke Lindstedt själv har inga avgångsplaner. Han tycker att kritikerna måste konkretisera varför de inte är nöjda med honom. Avgå Åke Lindstedt det kravet kommer nu från flera håll, bl.a. från Kritiken växer nu mot kommunelrådet Åke Lindstedt i Mullsjö)
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".