Flera fall av misshandel

Regnet på midsommarafton bidrog till att det blev en ganska lugn kväll runt om i länet. Polisen tvingades dock göra ett par ingripanden.
En 18-årig man på Råslätt fick föras till sjukhus med knivsår i magen i går kväll. Han säger själv att han föll över en kniv, en förklaring som polisen inte tror på. En teknisk undersökning görs nu under förmiddagen. På nattbussen till Öxnehaga i Huskvarna blev en 18-årig man och en 17-årig flicka överfallna och misshandlade av två unga män som krävde dem på pengar och slog de med flera knytnävsslag. Sent på natten blev också en 20-årig man påhoppad av flera unga okända män på Tormenåsgatan i Huskvarna. Männen sparkade och slog honom även när han låg ner på marken. 20-åringen fördes till sjukhus för vård. Stökigt har det också varit vid en raggarträff på High Chaparall i natt. Polisen fick gripa in mot flera fall av misshandel och olaga hot.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".