Hemsida upprör på landstingsmöte

Socialdemokratiska landstingsledamoten Solveig Löfdahl är irriterad på frigymnasiet John Bauer i Jönköping. På sin hemsida skriver gymnasiet att omvårdnadsprogrammet där man ska utbilda underskötersor, drivs i samverkan med landstinget i Jönköpings län. Men det är inte sant, menar Löfdahl.
Enligt Solveig Löfdahl finns inget samverkansavtal, och frågar nu under det pågående landstingsmötet hur landstingsledningen ska agera. Även landstingets personaldirektör Mats Hoppe har reagerat och skrivit brev till John Bauer-gymnasiets rektor med begäran om rättelse på skolans hemsida. Martin Hytting, både moderat landstingsledamot och en av de ansvariga för John Bauer-gymnasiet vill inte kommentera det hela idag, utan hänvisar till en skriftlig kommentar som han lämnar i samband med att frågan diskuteras av landstingsfullmäktige imorgon, onsdag.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".