Hemsidebråket fortsätter

Bråket om John Bauer-gymnasiets hemsida går vidare. det finns inte ens ett muntligt avtal om att frigymnasiet ska få ha med landstinget i sin marknadsföring på internet, säger nu landstingets persoandirektör Mats Hoppe till Nyheterna.
På hemsidan påstås det att friskolan har ett nära samarbete med landstinget. Men på landstingsfullmäktige igår redovisades att det inte finns något avtal mellan skolan och landstinget. Landstingsrådet Lars Isaksson krävde då att uppgiften genast ska tas bort från hemsidan. Men Mats Hytting, moderat landstingsledamot och en av de ansvariga för John Bauer-gymnasiet, svarade att något skriftligt avtal visserligen inte finns, däremot en muntlig överenskommelse. Men Landstingets personaldirektör Mats Hoppe säger till Nyheterna att det finns någon överenskommelse, inte ens muntlig. - Jag har haft en korridordiskussion med en företrädare för skolan i fem minuter, men en hänvisning till vidare diskussioner med våra sjukhus är inget muntligt utbildningsavtal, säger Mats Hoppe.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista