Bil rammade ungdomar vid grillplats

Ett gäng ungdomar som satt och grillade i Huskvarna utsattes för livsfara när en bilist plötsligt gasade och körde rakt emot dem.
Händelsen utspelade sig i torsdagsnatt vid Smedbyparken när bilen körde rätt in i ungdomarnas grillplats vid Huskvarnaån. En av pojkarna 14-åriga Anton Wallin fick vårdas på sjukhus med skador i benet. Bilen hann inte bromsa in i det fuktiga gräset och körde rakt in mot grillplatsen, alla hann undan utan Anton som fick skador på benet, fortfarande så syns det decimeterlånga såret tydligt och benet är svullet. -Jag hoppade åt sidan, men då klämdes mitt ben mellan bilen och grillen, säger Anton Wallin till Nyheterna. Pojkarnas föräldrar har nu polisanmält händelsen. -Man blir rädd som mamma och sen arg att man använder bilar på det här viset, säger Barbro Månberg, mamma till en av pojkarna.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".