Kvinna misshandlades på flyktingförläggning

En kvinna blev svårt misshandlad och fick föras till Höglandssjukhuset i Eksjö efter ett stort bråk på flyktingförläggningen på Parkgatan i Ekenässjön vid 21-tiden på onsdagskvällen.
Det var ett bråk mellan två familjer som urartade. Som mest ska 20 personer ha varit inblandade i slagsmålet och flera polispatruller kallades till platsen. Det var en kvinna som larmade polisen efter att fem män trängt sig in i familjens lägenhet och krävt tillbaka en skuld från hennes man. När männen var på väg ut attackerades de av kvinnans make med en kniv. Mannen blev dock snabbt avväpnad och kunde gripas av polisen. Han sitter nu anhållen, misstänkt för grov misshandel. Efter att polispatrullen lämnat flyktningförläggningen så utbröt bråket på nytt. Den gripne mannens hustru misshandlades av flera män och skadades så allvarligt att hon och hennes barn fick föras till sjukhus.Barnet fick dock inga fysiska skador. Vakthavande befäl Mikael Ehne säger till Nyheterna att det har varit svårt att höra de inblandade på grund av språksvårigheter, men att det kan bli aktuellt med fler gripande under dagen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".