J-Södra på frammarsch

Från att ha varit i en djup formsvacka både ekonomiskt och på fotbollsplanen är J-Södra nu på stark frammarsch igen. Med fem matcher kvar att spela leder laget just nu division två.
Även om förra årets misslyckade konserter drabbade föreningen hårt är ekonomin nu under kontroll igen. Det säger en optimistisk ordförande, Jörgen Sågman. 90-talet beskrivs som det mörkaste decenniet i klubbens historia och 1989 föll laget till och med ur division två ner till division tre och fyra. Men nu är det andra tider. Med ett publiksnitt på över 1600 personer, ny tränare och höga ambitioner leder nu J-södra divion två. Förutom framgångarna på fotbollsplanen börjar J-södra också få ordning på sin ekonomi igen. Även om det kommer att ta tid. Förra årets misslyckade konserterer med bland annat Ulf Lundell och Carola grävde djupa hål i föreningens kassa. Men sommarens arrangemang med Per Gessle drog betydligt mer publik och fått J-södra att få plus och minus att gå ihop igen.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".