Rån mot posten i Gnosjö

Posten i Gnosjö rånades igår kväll precis vid stängningsdags av en ung man i 20-årsåldern. Före rånet stod han helt omaskerad i postkön med ett brev.
Brevet så stort att kassörskan öppnade luckan när 20-åringen kom fram till kassan. Rånaren knuffade då till henne så hon ramlade i golvet medan han kastade sig över pengarna och sprang iväg. Hur mycket rånaren fick med sig är okänt. Enligt vittnen väntade en annan ung man på honom utanför och de båda sprang iväg från platsen. En röd eller vinröd bil har också iakttagits vid tidpunkten men polisen är inte säker på om bilen har med rånet att göra. Barbro Granelli, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping, säger till Nyheterna att rånaren är i 20-årsåldern, ca 180 cm lång. Han bar en svart sotarmössa och en mörk jacka. Medhjälparen är 16-17 år, 160 cm lång med ljus mössa och gråbeige midjekort jacka.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".