''Ovissheten är värst''

Trots ett intensivt sökande, så är 28-åriga Charlotte Håkansson fortfarande spårlöst försvunnen. Hon försvann förra fredagen från sitt gruppboende i Jönköping. Charlottes syster, Nina Håkansson, säger till Nyheterna, att ovissheten om vad som har hänt henne är värst.
- Det har varit värsta veckan i hela mitt liv, man tänker på detta hela tiden, och det kommer vara jobbigt till vi fått veta vad som hänt, säger Nina Håkansson till Nyheterna. Fredagen den 7 december försvann den lätt utvecklingstörda Charlotte Håkansson från sitt gruppboende på Mariebo i Jönköping. Trots ett intensivt sökande den senaste veckan finns det inga spår efter henne. Charlotte beskrivs av sin syster som glad, pratsam och öppenhjärtig i vanliga fall. Men när hon försvann var hon deprimerad. - Jag tror att hon kan ha gjort sig nånting själv, eftersom hon varit väldigt deprimerad de senaste månaderna så det är inte omöjligt... Polisen jobbar nu utifrån tre teorier. Antingen har hon utsatts för ett brott, eller har hon drabbats av en sjukdom. Den tredje teorin polisen jobbar med är att hon har råkat ut för en olycka. Den som har någon som helst upplysning om Charlotte Håkansson kan ringa polisen på 036-30 90 00.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".