Volleboll

Gislaved chanslösa mot Engelholm

Gislaved volley hade inte mycket att sätta emot regerande svenska mästarna Engelholm i den andra omgången av elitserien. Det blev en klar förlust med 0-3 i set.

Redan från början stod det klart att det skulle bli en tuff uppgift att besegra Engelholm i hemmapremiären.  Och redan efter första set visade Engelholm att de har ett bra lag även den här säsongen. Gästerna var övertygande i alla sina positioner och uppvisade inga svaghetstecken.

Att Gislaved plockade de flesta poängen på Engelholms misstag var inget om överraskade Gislaveds lagkapten Johanna Larsson:
-Vi gör en hel del servemisstag och får många serveess emot oss, vi har mycket att jobba med och det blir tufft även i nästa match.

Gislaved-Engelholm 0-3 (21-25, 10-25, 19-25)

Bästa poängplockare, Gislaved: Liesl Tesch 11, Emma Petersson och Christina Perkins, båda 7. Engelholm: Sara Pettersson 16, Andréa Jacobsson 13.

Publik: 175.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista