Tranås

Förare smet från bilolycka

Uppdaterad 11.00
Det har inträffat två trafikolyckor i Tranås under natten. En man i 20-årsåldern körde in i ett träd vid Gripenbergs slott och skadades svårt. Och på Majorsgatan hittades en bil på taket - men någon förare syntes inte till.

Den första bilolyckan i Tranåstrakten inträffade sent igår kväll. Det var ett vittne som ringde till polisen strax efter klockan 23 på lördagen och sa att en kraftigt demolerad bil stod vid väg 133.

– Bilen var krockad mot ett träd och i bilen satt den skadade mannen. Han har förts till Höglandssjukhuset i Eksjö och hans skador verkar vara allvarliga, säger Mikael Leidefors, vakthavande befäl på polisen i Jönköpings län.

Den skadade mannen är misstänkt för rattfylleri, enligt Mikael Leidenfors.

Det andra larmet om trafikolycka kom vid 05-tiden i morse. En bil hade voltat och stod på taket på Majorsgatan i Tranås.

Grannar slog larm när de hörde kraschen. Men bilen var tom när polisen kom till platsen. Polisen sökte med hundpatrull i området. Utan resultat. Den hittills oidentifierade mannen är misstänkt för smitning från trafikolycka.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista