1 av 2
(foto: Daniel Svensson/Jpics)
2 av 2

Fler olyckor efter snöfall

Uppdaterad 15:30
Flera trafikolyckor har skett under de senaste timmarna, bland annat en mellan en skolbuss och en lite lastbil. Ingen person verkar dock ha fått några allvarliga skador.

På bara någon timme har minst fem trafikolyckor inträffat. Vid Gigeryd i Habo kommun har en skolbuss och en liten lastbil kört ihop. Enligt SOS Alarm har två personer skadats, dock ingen allvarligt. En person klämdes fast och fick föras till sjukhus. Inga barn fanns i bussen. Det ska vara mycket halt i området.

Singelolyckor har inträffat i bland annat Norrahammar och mellan Skärstad-Ölmstad, längs gamla Riksettan norr om Huskvarna. En person fick föras till sjukhus sedan bilen åkt av vägen och kört in i ett träd strax öster om Tenhult.

Vid 14:30 körde en lastbil i diket på E4:an söder om Skillingaryd, avåkningen innebar en del trafikproblem i södergående körfält.

Tidigare under förmiddagen inträffade en .

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista