Glenn Ståhl, Husqvarna FF. (pressbild)
fotboll

Kris i HFF efter usel insats

– Jag har inga problem med att förlora fotbollsmatcher, men vi ska kunna se varandra i ögonen och säga att vi gjort precis allting. Att vi offrat både blod, svett och tårar, men det är alldeles för få människor som gör det idag och det gör mig otroligt besviken säger Husqvarnas tränare Glenn Ståhl efter ännu en förlust.

Husqvarna FF är i ett minst sagt svårt läge i fotbollsettan, laget står kvar på futtiga fem poäng efter förlust igen - nu mot Kristianstad.

Bortalaget HFF var skapligt med i första halvlek, en halvlek som Kristianstad vann med 1-0. Men i framför allt andra halvleken visar Husqvarna varför de blivit ett bottenlag i år.

– Vi får titta konstruktivt på detta, vi har haft fyra matcher där vi inte fått med oss mycket poäng men där vi haft ett bra spel och skapat mycket chanser. Idag var detta som bortblåst.

Nu tappar Husqvarna mark i botten av tabellen, Kristianstad var ju ett av lagen som de kunde fått närkontakt med, nu skiljer det istället sju poäng mellan lagen.

– Vi måste höja oss rejält om man ser till den här matchen. Vi har många saker att titta på och analysera och göra annorlunda säger Ståhl.

Kristianstads FF - Husqvarna FF 3-0 (1-0)

1-0 15 Andreas Svensson
2-0 63 Jörgen Nilsson
3-0 89 Fredrik Andersson

Publik: 198

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".