Kvinna kastade sig ut från bil

En 27-årig jönköpingskvinna skadade sig i natt efter att ha slängt sig ut från en bil för att komma undan bilföraren som hon upplevde hotande.

(Kvinnan var på väg hem till fots efter att ha besökt en krog i centrala Jönköping när en man i bil stannade och frågade om hon ville ha skjuts.

Kvinnan tackade ja. Men när hon under bilresan sen nekade honom att följa med henne hem, blev han närgången och vägrade stanna bilen. Kvinnan hoppade då av i farten. I samband med det skadade hon armen och tvingades uppsöka sjukhus.

Mannen är i 30-35-årsåldern, har mörkt hår och talar svenska med brytning. Bilen är mörk och eventuellt av märket Saab 900.

Färden gick från Sofiakyrkan till Idas Park i Jönköping strax efter tre i natt. Om någon har gjort iakttagelser eller råkat ut för något liknande, så vill polisen gärna veta det. Numret till polisen är 036 - 30 90 00.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".