Många olyckor i halkan

Det har varit väldigt halt i Jönköpingstrakten under natten och morgonen. Flera olyckor har inträffat med bilar som kört av vägen.

Vid 04-tiden på morgonen voltade en skåpbil på E4an vid Vaggeryd. Tre personer fick föras till sjukhus i ambulans, men det är oklart hur pass allvarligt skadade dom blev.

En långtradare lastad med virke välte vid Krängsberg på E4an vid 02.30-tiden på natten. Vägen stängdes av, men det är nu helt öppet för trafik igen. Långtradaren ska bärgas under morgonen. Föraren blev lindrigt skadad.

På väg 132 vid Lekeryd ska det ha varit kraftig halka när en bil med tre personer körde av vägen vid 01-tiden. Ingen blev allvarligt skadad.

Det var några i raden av halkolyckor som ska inträffat runt Jönköping i natt. Det har varit flera minusgrader i hela länet inatt ,men halkan ska ha varit värst i och runt Jönköping.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista