Det hjälpte inte att Oscar Gustavsson storspelade i matchen mot Warta. (Foto: Tommy Haag Sveriges Radio)
Handboll

Tvärstopp för Hallby

Oscar Gustavsson i Hallbymålet:”Vi spelar bra i första halvlek”
1:47 min

Det fortsätter att gå drögt för Hallby i allsvenskan. I mötet mot HP Warta fick Hallby inkassera sin fjärde raka förlust. Göteborgslaget vinner med klara 29-22.

Hallby kom till spel med i stort sätt ordinarie lag förutom att Niklas Bååk saknades. Båda lagen följdes åt fram till 6 lika innan Warta gjorde ett ryck till ledning 9-6. Hallby kunde dock hämta in försprånget och hade en ledning med 15-12 i halvtid.

Det kändes som hemmalaget hade kontroll på matchen. Hade 19-15 en bit in i andra men där tilläts Warta göra fem raka mål och plötsligt hade Hisingegänget kvicknat till igen. Därefter stod matchen och vägde. Men med bara sju minuter kvar tog Warta ett nytt grepp om händelserna och rättvist vinnner de också drabbningen till slut.

Hallbys spel kolappsade igen. Det är tredje gången i rad som laget tappar sitt sitt spel de sista 10 minuterna av en match.

-Vi måste bli bättre i slutet av matchen. Just nu verkar det vara en mental spärr för oss säger Hallbys målvakt, Oscar Gustavsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".