Polisen i länet har haft en intensiv natt. Foto: SCANPIX
LÄNET

Stort ungdomsbråk i Anderstorp

Flera ungdomar misshandlades i ett stort ungdomsbråk i Anderstorp i går kväll. En av dom misshandlades så svårt att han fick föras till sjukhus. Men det är bara en av händelserna under det senaste dygnet.

När polisen kom till Anderstorp var ett antal ungdomar i 14 till 17-årsåldern i stort slagsmål med varandra.

Och flera personer har nu anmälts för misshandel. Det är oklart varför de började bråka men polisen kommer nu inleda en förundersökning om bråket.

Senare under natten greps en mycket hotfull man i Nässjö. Flera personer slog larm efter att mannen ska ha Votat dom med någon form av tillhygge.

Och när polis och väktare kom till platsen ska mannen ha fortsatt att vara hotfull även mot dom.

Mannen sitter nu anhållen misstänkt för en rad brott.

Vid halv tre-tiden blev en vakt på en restaurang i Jönköping misshandlad. Två män greps och fördes till polishuset.

Runt halv fem vaknade ett par i Nässjö av att någon krossade en ruta på deras villa. När paret kom på benen kunde de se en man utanför dörren, men han försvann snabbt från platsen. Det visade sig också att mannen varit inne i parets bil som stod parkerad utanför.

En timme senare kom en ny anmälan från Nässjö. Man larmade om att någon försökte bryta sig in i bilar på Norråsagatan. Signalementet stämde med den man som tidigare varit vid villan och polis som kom till platsen kunde gripa en man i 25-årsåldern. Han sitter nu hos polisen i Eksjö.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".