1 av 2
Både engelska och svenska supportrar till Aston Villa satte upp flaggor för att heja på laget. Hemmalaget J-Södra förlorade med 3-0. Foto:Pablo Dalence
2 av 2
Paulina Otosson från Visingsö följer matchen med spänning. Hennes favoritlag vann med 3 - 0 mot J-Södra.

Engelskt elitlag slog J-Södra med 3-0

På lördagseftermiddagen spelade J-Södra mot engelska elitlaget Aston Villa. Trots ett par fina målchanser gick hemmalaget mållösa.

Det var soligt och varmt när J-Södra tog emot engelska laget Aston Villa på Stadsparksvallen i Jönköping. Nästan 1600 personer var samlade för att se matchen, men långt ifrån alla hejade på hemmalaget.
Supportrar till det engelska elitlaget hade kommit från hela Sverige, dessutom har Aston Villa ett gäng engelska supportrar som följer laget på deras matcher och också i Jönköping var de på plats.

Matchen slutade med förlust för hemmalaget, men under första halvlek hade J-Södra ett par fina målchanser. Svenska landslagsspelaren Marcus Allbäck satte ett av Aston Villas tre mål.
 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista