Anebybo gick bärsärkagång

Flera fall av svår misshandel inträffade i länet under kvällen och natten och två män sitter anhållna hos polisen.

En av dem, en man i 35-årsåldern, gick bärsärkagång i Aneby igår kväll. Totalt finns det nio anmälningar mot mannen om skadegörelse, hot och misshandel. Bland annat kastade han cementplattor mot flera bilar. Mannen har troligtvis varit påverkad och vårdas just nu på Höglandssjukhuset för sina egna skador.

En man från Malmö sitter anhållen sedan han hotat två 15-åringar med kniv i centrala Nässjö. Också här misstänker polisen påverkan av alkohol eller droger.

En 14-åring misshandlades av några skinnskallar i Gisleparken i Gislaved. Han svimmade av och har eventuellt fått ett armbrott.

I Tenhult hittades en man i 20-årsåldern medvetslös efter misshandel strax före midnatt. Mannen har bl a fått näsbenet knäckt och flera tänder utslagna. I närheten pågick en fest, som mannen besökt, men just nu vet man inte exakt vad som hänt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista