Två kvinnor misshandlade

En kvinna blev knivskuren av sin man i går kväll och en annan kvinna har anmält att hon blev slagen av sin före detta sambo.
En 35-årig kvinna i Ekenässjön blev igår kväll knivskuren av sin man. Paret blev osams och började bråka. Mannen, som är i 40-årsåldern, började slå kvinnan och tog sen fram en kniv. Han skar kvinnan i ansiktet och på benet. Kvinnan fick föras till sjukhus för vård och mannen sitter nu gripen hos polisen. Han var så påverkad av alkohol och eventuellt tabletter, att han ännu inte har kunnat förhöras. Enligt polisen har kvinnan anmält mannen för misshandel flera gånger tidigare. En ung kvinna i Huskvarna anmälde i natt att hon blivit slagen och hotad av sin före detta sambo. Mannen som är i 25-årsåldern, ska ha sökt upp henne och försökt övertala henne att bli tillsammans med honom igen. När hon bad honom gå började han misshandla och hota henne. Nu är den unge mannen misstänkt för olaga hot och grov kvinnofridskränkning efter händelsen i Huskvarna i natt. Han är inte gripen, men ska hämtas in till förhör senare idag.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista