Bråk och fylla i Jönköping i natt

I Jönköping uppstod bråk på Hoppets torg i natt. Polisen beskriver att två olika grupperingar uppstått. En grupp med invandrar ungdomar och en grupp med skinnskallar började bråka med varandra.

Det finns inga rapporter om några allvarligare misshandelsfall i samband med bråket, men några av ungdomarna fick tas omhand av polisen för tillnyktring.

Överhuvudtaget har det varit mycket fylla på stan i Jönköping i natt och totalt sitter ett 15-tal intagna för tillnyktring hos polisen.

En av dem som togs in var en man som vinglade omkring på cykel på Gröna gatan efter midnatt. Han var mycket berusad, men berättade också för polisen att han misshandlat sin sambo.

När polisen tog kontakt med kvinnan visade det sig att det stämde. Kvinnan har nu anmält mannen för misshandel - hon säger att hon fått slag i ansiktet och sparkar mot kroppen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".