(Arkiv). Thomas H Jonasson blir borta i upp till en månad på grund av sin fingerskada. Foto: Mattias Sundler/Sveriges Radio
SPORT

En månads rehab för Crump och Jonasson

Både Jason Crump och Thomas H Jonasson kommer att bli borta i upp till en månad på grund av sina skador de ådrog sig tidigare i veckan. Jason Crump opererade sitt nyckelben i går och för Thomas H Jonasson rör det sig om ett brutet ringfinger.

I Jason Crumps fall opererade han igår sitt nyckelben som var i tre delar. Enligt Sportchefen Bo Wirebrand har operationen gått bra och han räknar med att Jason Crump kan vara aktuell igen runt den 20 augusti.

När det gäller Thomas H Jonasson har han brutit ringfingret. I går testade Thomas att köra med sitt brutna finger men det gick inte alls bra.

Även Thomas H Jonasson får ägna sig åt rehabilitering i ett par veckors tid säger Bo Wirebrand till nyheterna.

På tisdag möter Elit Vetlanda Västervik. Vilka förare som Bo Wirebrand kommer att ersätta de båda med bestäms senare ikväll.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista