Mannne trillade av okänd anledning ut ifrån sitt hotellrum. Rummet på bilden är inte kopplat till händelsen. Foto: Henrik Montgomery/SCANPIX
vetlanda

Ramlade ut från hotellrum

En man skadades allvarligt när han tidigt i morse ramlade ut ifrån sitt hotellrum i centrala Vetlanda. Polisen har inrett en förundersökning kring händelsen.

I nuläget finns dock ingen misstanke om brott i samband med händelsen. Vad som gjorde att mannen trillade ner på marken är dock oklart, men det rör sig om en hög fallhöjd, det uppger polisens presstalesman Tommy Thorngren.

Mannen fördes till akuten på Höglandssjukhuset i Eksjö, men transporterades sedan vidare till universitetssjukhuset i Linköping för specialvård.

Polisen har under förmiddagen hört vittnen till händelsen för att försöka få klarhet i händelsen, och räddningstjänsten har under morgonen erbjudit krissamtal för de hotellgäster som har behövt det.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista