Flera fall av misshandel har under natten inrapporterats till polisen. Foto: Scanpix.
Länet

Blodig natt i länet

En man hittades blodig i Vetlanda, en annan blev slagen med ett stålrör och en anställd på High Chaparral blev misshandlad. Det har varit en stökig natt i länet.

Det har varit en stökig natt för polisen i länet. Bara i Jönköping omhändertogs fem personer för fylleri, och flera anmälningar om misshandel har upprättats.

Bland bannat så hittades en man blodig i Apoteksparken i Vetlanda. Polisen uppger att mannen blivit misshandlad av en okänd person. Mannen fördes till höglandssjukhuset i Eksjö med okända skador.

Anställd misshandlades

Vid ettiden i natt blev en anställd på High Chaparral i Kulltorp misshandlad i nöjesparken.

Den anställde klarade sig med lindriga skador och behövde inte uppsöka vård. I nuläget är det oklart om det rör sig om en eller flera gärningsmän och polisen är också förtegen med vilken typ av arbetsuppgifter den anställde har.

Misshandlad med stålrör

Strax efter två i natt blev en man på Öxnehaga i Huskvarna misshandlad med ett stålrör. Han klarade sig utan allvarliga skador och nuläget finns ingen gärningsman gripen.

Ett flertal vittnen fanns på platsen och de kommer nu att höras om händelsen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista