Jimmie Pettersson får besked om det blir ingrepp eller inte nästa vecka. Foto: Richard Axell/mullsjoais.se
sport

Hjärtproblem stoppar Pettersson

En av Mullsjös bästa spelare, Jimmie Pettersson, ser ut att missa de återstående matcherna i Superligan på grund av hjärtproblem.

Jimmie Pettersson har legat inne på sjukhus för att undersöka de hjärtproblem som upptäcktes vid EKG-tester i höstas. Han har fått match- och träningsförbud. Mullsjöspelaren har missat lagets senaste två matcher.

Under nästa vecka skall Jimmie Pettersson få besked om det krävs något ingrepp för att komma tillrätta med hjärtproblemen.

– Jimmies hjärtbesvär utreds fortfarande och då har han spelförbud. I nuläget vet vi inget om resterande matcher av säsongen. Vi får besked först nästa vecka, säger Anette Åhlgren, sjukvårdare i Mullsjö AIS, till klubbens hemsida.

Mullsjö har två matcher kvar av säsongen, borta mot Warberg till helgen och sedan hemma mot AIK. I nuläget placerars sig laget fyra poäng över nedflyttningsstrecket.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista