1 av 2
Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX.
2 av 2
Foto: Scanpix.

"Ett E4-derby med heta känslor"

Lagen har sagt sitt. Valen är gjorda. Så här spelas kvartsfinalerna 2013. Radiosportens expert L-G Jansson höjer ett varningens finger för LHC, som möter HV 71.

Skellefteå - Brynäs

L-G Janssons kommentar: Föga oväntat. Skellefteå har goda erfarenheter av att möta Brynäs. Ett bra val av Skellefteå. Men man får inte underskatta Brynäs, kom ihåg hur det såg ut förra året, Brynäs knyter nog handen i fickan.

Färjestad - Modo

L-G Janssons kommentar: Känslan man hade på förhand. Ett rätt logiskt lag. Modo har inte varit så bra under serien. Men Ulf Samuelsson är en tränare som kommer drilla sitt Modo hårt i slutspelet.

Luleå - Frölunda

L-G Janssons kommentar: Ett enkelt val för Luleå. Frölund har inte rosat marknaden uppe i Luleå och dessutom en nedåtgående trend.

HV 71 - Linköping

L-G Janssons kommentar: Ett E4-derby med heta känslor. HV 71 är luttrade och självklart favoriter, men jag tror att Linköping kan skrälla.

Mikael Widerberg
mikael.widerberg@sverigesradio.se

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".